ホーム > イベント・セミナー > 主催イベント学生主催イベント > Retreat 2015 | 2015年度学生リトリート

Retreat 2015 | 2015年度学生リトリート

2015 LGS Student Retreat

Pamphlet Version 2

日本語版パンフレット Version 2.0
Pamphlet in English Version 2.0

English version

Overview

• Date November 14 - 15
  • Place "Kashiwaya Ryokan" Mihama, Chita-gun, Aichi Prefecture
  • Wi-Fi available
  • About venue
    "Kashiwaya Ryokan" Mihama, Chita-gun, Aichi Prefecture Mihama is located in Minamichita, and is the region richly endowed with nature. Kashiwaya Ryokan is a Japanese-style inn, located along the streets of the Mihama town. We will be able to enjoy local fresh seafood.
  • Pamphlet:
    A new version will be uploaded soon.

Important date

• Oct 6 Open retreat 2015 webpage
  • Oct 20 17:00 Deadline for plan changes. If you cancel after the deadline, a cancellation fee will be charged.
    To : H. Sugiura sugiura.hirotsugu_at_h.mbox.nagoya-u.ac.jp
  • Oct 20 (Tuesday), 10:00-15:00 Due date for payment of the participation fee. PIC K. Odagiri announced the details on 14th.
  • Nov 11 (Wednesday) Short Presentation Slides and Poster submission deadline. PIC K. Kamiya will announce the details.
    To : K. Kamiya kamiya_at_stelab.nagoya-u.ac.jp
  • Please contact LOC if you have any questions about the retreat, contents of the web page and others. It may take some time to reply about contents requiring discussion in the LOC.
    To : LOC retreat2015_at_frontier.phys.nagoya-u.ac.jp

Please replace _at_ to @ in e-mail addresses.

日本語版

• 日程: 11月14日(土)-15日(日)
    • 場所: 愛知県知多郡美浜町 柏屋旅館
    • Wi-fi: 利用可能
    • 開催地について
      愛知県知多郡美浜町 柏屋旅館 美浜町は南知多に位置し、伊勢湾や数々の里山など豊かな自然あふれる町です。柏屋旅館はその美浜町の街並みにある和風調の老舗旅館です。 柏屋旅館では、料理旅館ならではの新鮮な地元の食材を使用した、こだわりの海の幸を堪能することができます。
    • パンフレット:

重要な日程

• 10/6 リトリート2015年度 ウェブページ 公開
    • 10/20 17:00 参加・不参加の変更 最終締め切り。締め切り後のキャンセルはキャンセル料が発生します
      連絡先:杉浦 sugiura.hirotsugu_at_h.mbox.nagoya-u.ac.jp
    • 10/20(木) 10:00~15:00 参加費支払いの日 担当 小田切 が14日に詳細を送りました。
    • 11/11(水) フラッシュトークのスライドとポスターの提出締め切り 担当 神谷 が詳細を送ります。
      提出先:神谷 kamiya_at_stelab.nagoya-u.ac.jp

リトリートに関すること、ウェブページの内容に関すること、その他はリトリート委員(LOC)に問い合わせてください。議論が必要な内容については返信に時間がかかることもあります。
    To : リトリート委員 retreat2015_at_frontier.phys.nagoya-u.ac.jp

メールアドレス中の _at_ を @ に置きかえてください。