ホーム > イベント・セミナー > 学生主催イベント > Retreat2018 | 2018年度学生リトリート

Retreat2018 | 2018年度学生リトリート

Please check the newest information,
Retreat 2018 (link to outside page)

Pamphlet

(goes to member page)
Pamphlet

English version

Overview

• Date Oct. 6 - 7
  • Place "Science South Building 1F Seminar room"

• Contacts

Please contact LOC if you have any questions about the retreat, contents of the web page and others. It may take some time to reply about contents requiring discussion in the LOC.
    To : LOC student-2018-retreat_at_frontier.phys.nagoya-u.ac.jp

or     lgs.retreat2018_at_gmail.com

Please replace _at_ to @ in e-mail addresses.

日本語版

最新情報はこちら,
    Retreat 2018 (外部ページに飛びます)

• 日程: 10月6日(土) - 10月7日(日)
  • 場所: 理学南館1階セミナー室

• 連絡先

リトリートに関すること、ウェブページの内容に関すること、その他はリトリート委員(LOC)に問い合わせてください。議論が必要な内容については返信に時間がかかることもあります。
    To : リトリート委員 student-2018-retreat_at_frontier.phys.nagoya-u.ac.jp

メールアドレス中の _at_ を @ に置きかえてください。