ホーム > イベント・セミナー > 学生主催イベント > Retreat2018 | 2018年度学生リトリート(台風により延期)

Pamphlet

(goes to member page)
Pamphlet

English version

Overview

• Date July 28 - 29
  • Place "Toyota Hall Symposia"

• Contacts

Please contact LOC if you have any questions about the retreat, contents of the web page and others. It may take some time to reply about contents requiring discussion in the LOC.
    To : LOC student-2018-retreat_at_frontier.phys.nagoya-u.ac.jp

Please replace _at_ to @ in e-mail addresses.

日本語版

• 日程: 7月28日(土) - 7月29日(日)
  • 場所: 豊田講堂シンポジア

• 連絡先

リトリートに関すること、ウェブページの内容に関すること、その他はリトリート委員(LOC)に問い合わせてください。議論が必要な内容については返信に時間がかかることもあります。
    To : リトリート委員 student-2018-retreat_at_frontier.phys.nagoya-u.ac.jp

メールアドレス中の _at_ を @ に置きかえてください。